Ehhh to dalem ciala - pojechalem do polecanego ASO w Tychach i nie dosc ze obsluge klienta mieli fatalna, auta nie umyli tylko oplukali to jeszcze zaplacilem za pierwszy przeglad 850zl. Kolejny to juz bedzie na 100% emida.
Jak kiedyś oddawałem tam auto żeby coś sprawdzili i chciałem to wytłumaczyć słownie mechanikowi to nie pozwolili mi z nim porozmawiać twierdząc że od kontaktu z klientem jest "specjalista do spraw serwisu". Do mnie nie przemawia kilka słów notki napisanej na papierku. Pewnie boją się że klienci będą się umawiali na lewo z mechanikami :P
No to aby pocieszyc Was ze Skoda to naprawde tani ma serwis to dzis dzwonie do pierwszego z brzegu serwisu Fiata w Katowicach i pytam ile kosztuje przeglad po 40tys (2 przeglad) Pandy 1.3MJ - mily Pan postukal w komputer i po dluzszej chwili 880zl brutto w tym jest olej filtr powietrza, paliwa, oleju i sam olej (tego to wchodzi chyba AZ 3l) :twisted:
No i to jest auto dla przecietnego Kowalskiego ktory chce oszczedzac i kupil diesla :lol: W Skodzie przeglady sa bardzo tanie :idea:
EDIT. Dzwonie do drugiego, co chwycil sie ostatnio za sprzedaz Skody :twisted: ok 700zl ale nie leja oleju Selnia by Fiat tylko cos innego :lol:
Jutro jestem umówiony w Emidzie na przeglad - 60 tys. Jadę z własnym Motulkiem, dam jutro cynk jak poszło.
:szeroki_usmiech
Jestem już po przeglądzie, dodatkowo wymieniony płyn hamulcowy: koszt 390 zł (bez filtrów i oleju), auto umyte, obsługa fachowa i miła, jestem zadowolony
PS. Miałem okazję zasiąść w nowym Superbie Combi - mmm... ciastko z kremem :hello
od razu mi przypadł do serca - mały szkopuł to 135 kzł.
Pozdrawiam
Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
Jark7
było 119/296 jest 143/328 by Aligator
Słuchajcie a może stworzylibyśmy taką listę ASO na Śląsku z nazwiskami ludzi którzy tam pracują (i są dla OCP przychylni) i za pomocą których moglibyśmy mieć np. możliwość lepszego przypilnowania naszych furek podczas napraw i przeglądów? Np. po podaniu jakiegoś, no nie wiem, może hasła?? To by była fajna sprawa: przyjeżdżam do serwisu, proszę pana Iksińskiego, mówię że jestem z OCP i mam święty spokój i wiem że robota będzie dobrze wykonana??
Kristofokles, mysle ze to dobry pomysl.
Emida Ruda śl.-Patryk Czajkowski,oraz Olek yyy nazwiska zapomnialem sorki (dział.czesci)
Servis (Marek Luchowski)
Panowie wielkie podziękowanie i pochwała dla serwisu w Rudzie Śląskiej, jako jedyni podęli się w szybkim (co było dla mnie bardzo ważne) czasie wymiany zwykłych zegarów w mojej OII na zegary z ellegance z Maxi-Dotem. Licznik miałem bez PIN-u a mimo to bardzo fachowo i szybko sobie z tym poradzili i licznik już działa w mojej Havrance.
Polecam w szczególności Mistrza serwisu Pana Leszka i elektryka Pana Roberta.
Szybko, fachowo i w bardzo dobrej cenie. Ale szczegóły na miejscu
Jeszcze raz POLECAM!!
Cena domeny: 3999 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 499.88 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Moja octavka idzie w czwartek do emidy na wymianę rozrządu, mam nadzieje że wszystko będzie "cacy" zrobione. Ciekawe czy zniżki dadzą :diabelski_usmiech
Autko już po wymianie rozrządu, można powiedzieć że szybka i miła obsługa i co mnie bardzo ucieszyło przyznali mi rabacik ocp. Koszt operacji z rabatem 1218zł. Podziękował.
Komentarz